5 Contoh Teks Pidato Bahasa Jawa Untuk Acara 17 Agustus 2022, Singkat dan Menarik!

- Kamis, 4 Agustus 2022 | 10:15 WIB
Ganjar Pranowo Desak Kemlu dan KBRI Terjun Selamatkan WNI di Kamboja (Foto: Dok jatengprov.go.id)
Ganjar Pranowo Desak Kemlu dan KBRI Terjun Selamatkan WNI di Kamboja (Foto: Dok jatengprov.go.id)

Mugi-mugi kita saged manfaataken kemerdekaan ingkang sampun dipun wenehi teng bangsa niki sak apik-apikipun.

Mugi kalian saged mbangun babagan bangsa tumuju kemajuan,cekap semanten ingkang saget kula aturaken. Wonten kesalahanipun kula nyuwun pangapunten.

Wassalamu’alaikum warahmatullahi wabarokatu.

4. Contoh Pidato HUT ke-77 RI Bahasa Jawa: Acara Formal

Assalamualaikum, wr. wb.

Mugi-mugi tansah pinaringan rahmat saha barokah saking Allah SWT.

Bapak Kepala Sekolah ingkang kinurmatan

Bapak/Ibu Guru ingkang kinurmatan

Lan kanca-kanca kabeh sing tak tresnani

Puja lan puji syukur sumangga kita aturaken dhumateng ngarsanipun panjenenganipun, mugi-mugi kita saged makempal wonten ing papan menika kanthi sehat wal afiat.

Halaman:

Editor: Wahyu Vitaarum

Tags

Artikel Terkait

Terkini

Kabar Gembira untuk Agus di Bulan Agustus

Minggu, 7 Agustus 2022 | 14:27 WIB

Adakah Perbedaan Antara Solo dan Surakarta?

Minggu, 7 Agustus 2022 | 14:22 WIB

3 Fakta Tentang Bung Hatta yang Jarang Orang Ketahui

Minggu, 7 Agustus 2022 | 13:46 WIB

5 Penyebab Kuota Internet Menjadi Cepat Habis

Minggu, 7 Agustus 2022 | 08:00 WIB
X